Mordoğan’ın en güzel plajları

Morperest Glamping

Mordoğan plajları

Mordoğan’ın en güzel plajları için size bir makale hazırladık. Mordoğan’da denize girebileceğiniz güzel bir koy mu arıyorsunuz ? Mordoğan’da sizin isteklerinizi karılayacak bir çok alternatif bulunmaktadır. Öncelikle Mordoğan isminin nereden geldiğinden başlayalım. Mordoğan adını doğasındaki sabah güneşinde belirginleşen mor çiçeklerinden almıştır. Ancak asıl Mordoğan’ı Mordoğan yapan mavi bayraklı plajlarıdır. Kesinlikle aradığın koyu aşağıda listemizde görebilirsin. Morperest Glamping aşağıda listelenen koylara çok yakın bir lokasyondadır.Sonuçta biz bu yörenin insanlarıyız. Çocukluğumuzda hiç bilinmeyen plajlar günümüzde ziyaretçi akınına uğruyor. Özellikle yeni yol yapıldıktan sonra Mordoğan’a talep fazlasıyla arttı. Bir başka değişle yol Mordoğan’ı kalabalıklaştırdı. Fakat bu kalabalık aynı zamanda plajların kirlenmesine yol açtı. Sonuçta Mordoğan hepimizin ve bu güzelliği çocuklarımıza miras olarak bırakmalıyız. Sonuçta doğan mor güneşimizin ışığını söndürmememiz gerekiyor.

Mordoğan Koy Listesi

  • Ardıç Plajı
  • Kocakum Plajı
  • Ayıbalığı Koyu
  • Manal Koyu
  • Korsan Yatağı Koyu
  • Hanım Pınarı Koyu
  • Ali Efendi Koyu
  • Körfez Koyu
  • Yardibi Koyu

Mordoğan Manal Koyu – Mordoğan’ın en güzel plajları listesinde en üsttedir.
Çok kişinin bilmediği Ali Efendi Koyunun fotoğrafı karşınızda , bu lokasyon için google’dan arama yapabilirsiniz. Mordoğan’ın en güzel plajları dediğimiz zaman en keşfedilmeyenidir.
Mordoğan Beyaz Kayalar son yıllarda en çok ziyaret edilen Mordoğan plajlarındandır.

Koylara ulaşım nasıl oluyor ?

Mordoğan’da koylara ulaşım çok kolaydır. Araçlar genel olarak plajların yanına kadar ulaşır. Fakat haftasonları trafik ve park yeri yoğunluğu ile karşılaşabilirsiniz. Önerimiz haftasonları için toplu taşımayı kullanmanız olacak. Erken saatlerde evden çıkarak Mordoğan’daki koylara yürüyerek de gidebilirsiniz. Bir diğer önemli önnerimiz mutlaka aracınıza bir çöp torbası koymanız olacaktır. Eve dönerken hem kendi çöpünüzü hem de sahildeki çöplerinizi almayı unutmayınız. Yaptığımız bu davranız hem çocuklarımıza , hem de çevremizdeki insanlara örnek teşgil edeceğini unutmayınız.

Özetlemek gerekirse Mordoğan’da sizin ve ailenizin seveceği bir plajı mutlaka bulursunuz. Rüzgar durumuna göre dalga almayan koy alternatifleriniz bulunmaktadır. Kuzeyli rüzgarlarda Manal koyunda dalga kesinlikle olmaz . Ardıç koyun ise genelde dalgalıdır. Dalganın çok olduğu koylarda denize girerken dikkat edilmelidir. Her yaz bu koyda boğulma olayları yaşanmakdadır. Çok dikkatli olunmalıdır. Yazımızda Mordoğan’ın en güzel plajlarını ve özellikleri hakkında bilgi vermeye çalıştık. Bu plajların hepsine Morperest Glamping bir ila beş kilometre mesafededir.https://morperestglamping.com/iletisim/

Mordoğan’da deniz kenarında veya ormanda kamp yapılabilir mi ?

Sahil kenarında ve ormanda kamp yapmaya jandarma müsade etmiyor. Fakat bölgede uygun fiyatlı kamp alanları bulunmaktadır. Mordoğan’da aynı zamanda bungolov ve lüks çagır tarzında bir çok işletme seçeneği var. Bunlaradan tercih edilen Morperest Galmping’dir. Glamping tatilinde kesinlikle bir hazırlık yapmanıza gerek yok. Tüm imkanlar tesis tarafından fazlasıyla karşılanıyor. Morperest Glamping’e ait bir görseli aşağıda sizinle paylaşıyorum. Aramak isterseniz numaraları ; 0552 861 1881

Morperest Glamping – MORDOĞAN

Karaburun hakkında soracağınız bir soru olusa yorumlara yazınız , hemen cevaplarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.