Glamping nedir ?

Morperest Glamping

Glamping nedir ? sorusu özellikle pandemiden sonra sıkça sorulmaya başlamıştır. Özellikler son yıllarda glamping çok popüler bir tatil şekli haline geldi. Peki nedir bu GLAMPİNG ? Bu tatil şekli doğada geçen zamanı ve kampı daha konforlu şekilde yaşamamıza olanak tanıyor. Glamping tatilini lüks bir çadır , karavan , tinyhouse veya bungolov ile yaşayabilirsiniz. Konfor ile birlikte ailenize ilk kamp deneyimini glamping ile uğraşısız olarak yaşatabilirsiniz. Bu tatili mutlaka outdoor aktiviteleri ile birleştirilmesini öneririz. Demek ki ne yapıyoruz ? Bölgenin bisiklet rotaları , yüyüyüş rotaları , dalış aktiviteleri , kano , su sporları gibi olanakları mutlaka tatilinize adapte etmelisiniz. Mordoğan bu konuda tüm imkanlara sahip bir lokasyonda bulunmaktadır. Kesinlikle sorduğunuz glamping nedir sorusunun yanıtını bölgemizde bulabilirsiniz. Hem tesis hem de doğa güzelliği açısından oldukça zengin bir bölgedeyiz. Yukarıda bahsettiğimiz detayların görseli aşağıdadır. Gözünüzde canlanması açısından web sitemizi de ziyaret edebilirsiniz. https://morperestglamping.com/

Örnekler vermek gerekirse her dome evde klima , wc , duş , mutfak standarttır. Çadırını alıp dağ veya sahilde kamp atanlara saygımız var , fakat bunu tercih etmeyen insanların da olduğu unutulmamalıdır. Bu talep de son yıllarda kesinlikle artmaktadır. İnsanların doğaya dönüşü ve farrkındalığı pandemi ile arttığı görülmektedir. Klasik yapılan kamplara göre ev konforunda bir kamp deneyimi için glamping ile tanışmanın vakti geldi. Umarın ilke aşamada Glamping nedir ? sorusuna bir cevap verebilmişizdir.

İzmir’de glamping deneyimi yaşayabileceğiniz bölgeleri

Glamping nediri açıkladıktan sonra sıra geldi lokasyonlardan bahsedelim.İzmir bölgesi bu tip tatiller için bir çok lokasyona sahiptir. Bunlardan başlıcaları Mordoğan , Karaburun , Foça , Seferihisar ve Çeşme olarak sıralanabilir. Hem doğa içinde ham de denize yakın mesafede bir glamping tesisi arıyorsanız Morperest Glamping tam size göre olabilir.

Glampingin tanımı nedir ?

Glamping kelime anlamı olarak gözalıcı (glamour) ve kampçılık (camping ) sözcüklerinin birleşimi ile oluşmuştur. Glamping kampçılıktan ayıran ana iki nokta bulunmaktadır. Bunlardan ilki konfor , ikincisi tesis bazında kaliteli hizmettir. Glamping nedir cevabı olarak konforlu kamçılık diyebiliriz. Doğa ile başbaşa olup bu deneyimi otele gelir gibi yaşamak insanların bir numaralı tercihi haline gelmiştir.

Glamping tesisi olarak son yıllarda verdiği hizmet ve müşteri mumnuniyeti ile Morperest Glamping ön plana çıkmayı başarmıştır. Morperest ile hem konfor , hem de kamp deneyimini sonuna kadar yaşarsınız. Tesisimiz Mordoğan Karaburun’da doğa içindedir. Deniz ise birbuçuk kilometre mesafede uzaktadır. Tesisimize yakım beş farklı koy bulunmaktadır.

Dome çadır
Dome ev iç görünüşü – Glamping nedir

Sürdürülebilir bir turizm için glampingin önemi

Beton kullanılmayan ve hiç bir ağaca zarar verilmeyen işletmelerdir. Glampingde verilen hizmet üst seviyede fakat doğaya verilen zarar sıfırdır. Hiçbir ağaca zarar vermeden kurulan Morperest Glamping bu konuda haklı bir guru içindedir. Gelecek nesillere bırakılacak en büyük miras temiz bir doğadır. Morperest doğa ile barışık , hatta hem turizim hem de tarım imkanı olan bir işletme haline gelmiştir. Glamping nedir denilince ilk akla gelen işletmelerden olmak bizi çok mutlu ediyor.

Aktivite ve deneyimler nelerdir ?

Glamping tatilinin olmazsa olmadı aktivitelerdir. Bunlardan başlıcaları bisiklet turları , su sporlası , dalış aktiviteleri , safari turları , kano turları ve balık avıdır. Ne yazık ki günümüzde hala otelden çıkılmayan tatilleri tercih edenler var. Bundan böyle beton içinde tatili tercih edenleri glamping tatilini öneriyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.