Evcil hayvan ile tatil nasıl yapılır ?

Morperest Glamping

Evcil hayvan dostu işletmeler

Herkese selamlar , özellikle pandemi sürecinde ve sonrasında birçok insanın evcil hayvan sahiplendiğini biliyoruz. Diyelim bir köpek veya kediniz var. Tatile gitmek istiyorsunuz. Kafamızdaki ilk soru Evcil hayvan ile tatil nasıl yapılır ? değil mi ? Bence Evcil hayvan otelleri son seçenek olmaldır. Bu seçeneği tercih eden evcil dostlar olduğunu biliyoruz. Fakat evcil dostlarımı artık bizim evin bir parçasıysa onlarında tatile ve bizimle eğlenmeye hakkı var. Tatil planınızı evcil hayvan dostu işletmelerden yana kullanısanız onları bir yerde bırakmanıza gerek kalmaz. Üstelik onları burakacağınız hiç bir yerde hem siz hamde dotunuz mutlu olmaz. Belki komşuya emanet edebilirsiniz. Yada onlara yem , su vermeleri komşunuza ricada bulunabilirsiniz. Ne olursa olsun onların yeri sizin yanınızdır. Bu konuda hiç kimseye yük olunmamalı ve ek bir ücret ödememelisiniz. Maddi , manevi olarak bir avantaj için evcil dostlar ile tatil en iyisidir. Evcil hayvan ile tatil nasıl yapılır ? sorusuna cevap verebilmişizdir umarım. Son seçenek olan pati otelleri iş seyatında düşünülmesini öneririz.



Evcil hayvan kabul eden işletmelerin özellikleri

Pandeminin bitmesi ile normal hayatımıza dönüşdük. Tatil ve diğer alışkanlıklarımıza evcil dostlarımızı adapte etme zamanı geldi. Evcil hayvanlarımız kesinlikle evimizin bir ferdidir. Bu konuda tatile çıkarken evcil hayvan dostu işletmeler il tercihimiz olmaktadır. Glamping ve otellerin pati dostluğunu dikkate almaları ve bazı toleranslar da bulunması gerekiyor.

Maalesef bazı konaklama yerleri evcil dostlarımızı kabul etmiyor. Buna karşılık MORPEREST GLAMPİNG müstakil alanlar konusunda birçok avantaja sahiptir. Morperest glamping öncelikle EVCİL DOSTU BİR İŞLETMEDİR. Her çadırın ve dome evin kendi bahçesi mevcuttur. Dome evler arası mesafe fazladır ve standart bir gürültü diğer misafirlerleri rahatsız etmez. Odanın evcil dost tarafından kirletilmesinin önüne geçilemeyebilir. Fakat bu konuda da Morperest Glamping’in işini severek yapan , harika temizlik ekibi var. Google yorumları okuyunca anlayacaksınız.

Evcil dostları ile keyifli tatil geçiren insanların fotoğraflarını görebilirsiniz. Tatilin evin bütün sakinleri ile keyfli yaşanması çok önemlidir. Bir yanınız eksik halde tatile gitmek çok can sıkıcı olabilir. Karaburun yarımadası yürüyüş rotalarını ve plajlarını , evcil dostunuz ile keşfetmek için harik bir lokasyondadır.


Evcil hayvan ile tatil nasıl yapılır ? Evcil dostla tatile çıkacaklara tavsiyeler

  • Aşılarının tam olduğunda emin olunuz.
  • Dostunuzun alerjisi varsa tatile girmeden önce yanınıza önlem için ilaçlarınızı alınız.
  • Doğada istenmeyen kirlemelerin önüne geçmek için tatile çıkmadan traş olunmalıdır.
  • Patilinin yatağını yanınıza alabilirsiniz.
  • Mama , su ve saklama kaplarınızı yanınıza alınız.
  • Evcil dostunuz için ilk yardım kiti önemlidir. İnternet alışveriş sitelerinden rahatlıkla temin edebilirsiniz.
  • Sertifika ve izin belgeleri ( uçak ile seyahat için )


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.