Mordoğan Kiralık Ev

Morperest Glamping

Mordoğan İzmir’in çok şirin bir sahil kasabasıdır. Bu bölgede özellikle yaz aylarında Mordoğan’ da kiralık ev bulmak oldukça zordur. Yazı aylarında kiralık bir ev bulmak için sürece bahar aylarının başınlarsanız iyi olur. Özellikle denize yakın bölgelerdeki evler daha kış aylarında kiralanmış oluyor. Son yıllarda yazlık kiraları oldukça arttı. Bunun sebebi ülke ekonomisi ve bölgede kiralık yazlık sayısının az olmasındandır. Aynı zamanda özellikle yeni yolun yapılmasıyla talep artışı da fiyatları yukarı yönlü arttırdı.

Mordoğan kiralık ev için merkezini, çatalkaya mahallesini ve merkezin biraz üstündeki yerleri tercih edebilirsiniz. Ama şu dönemde herşeyin fiyatlarının arttığı gibi mordoğan kiralık ev fiyatları da çok arttı.

Eğer size de Mordoğan Kiralık ev fiyatları aşırı fazla geliyorsa Morperest Glamping‘den uygun fiyatla glamping çadır, dome house kiralayarak bu yüksek fiyatlardan kurtulabilirsiniz.Linkini yana bırakıyorum. https://morperestglamping.com

Dome Houselar hafta içi 2 kişi serpme kahvaltı dahil 2000 TL,pansiyon fiyatları bile en düşük 2500-3000 TL bandında iken otel konforunda bir tatil yapmak isteyenler için harika bir seçenek bence. Evler 200-250 metrekare bahçeler içinde bulunmkatadır. İçinde masa, şezlong, gölgelik alan, çim, barbekü, sandalye ve puf mevcuttur. Barbekü kullanımı ücretsizdir. Zincir marketler 100-150 metre mesafede olduğu için harika bir barbekü keyfi çıkarıp güzel bir akşam geçirebilirsiniz

Kubbe şeklinde olan Kanvas Çadırlar ise bahçe düzenlemeleri birebir aynı. Sadece soğutma olarak Kanvas Çadırlarda vantilatör ile serinletme oluyor. Ve duş ve tuvaletleri ortak alandadır. Ben şahsen duşların ve tuvaletlerin temizliğine kefilim 🙂 Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Karaburun Mordoğanı ben şahsen en çok eylül aylarında ben daha çok seviyorum. Hem kasaba biraz daha sakinliyor. Hemde denizi çarşaf gibi oluyor. Ve kiralık ev fiyatları daha ucuzlayıp daha fazla yer açılıyor. Bunaltıcı sıcaklarda ortadan kalkıyor.

Home » Mordoğan Kiralık Ev

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.